Concert

O Häerzi, do deng Nues 'mol aus

Bokejempe vum Stued
Fuesconcert mat Lëtzebuerger Lidder iwwert déi lëschtegst Zäit am Joer!

O Häerzi, do deng Nues mol aus
© Bokejempen

08.02.2020 | 20:00 | Tickets
09.02.2020 | 17:00 | Tickets
www.luxembourgticket.lu

RBS 18.0 €
Schüler / Student 10.0 €

D’Bokejempe vum Stued an hiren Orchesterche sangen a spille sech duerch 100 Joer Fuesecht zu Lëtzebuerg. Bekannten a manner bekannten, al an nei Lidder iwwert d’Fuesent verroden eis villes iwwert de Stellewäert vun der Fuesecht zu Lëtzebuerg an de leschte Joerzéngten. Texter vu Poutty Stein, iwwert Eugène Bernard bis Pir Kremer, mat Musek vu Louis Petit, Jempy Kemmer oder Georges Urwald, an neien Interpretatiounen an Arrangementer garantéieren e lëschtegen, stëmmungsvollen an informative Fuesconcert, wou Dir als Bok verkleet gär gesi gitt.

Fuesboke kréien e Patt spendéiert.

ABO

Et sangen
Germaine Begma, Christian Peckels, Arend Herold, Christophe Nanquette, Jemp Stronck, Carlo Migy, Thierry Konsbrück, Manfred Logelin, Yvon Streff a Georges Urwald
Et spillen Tenorsaxophon Georges Majerus Akkordeon Eugène Bozzetti Sousaphon Fränz Ewen Perkussioun Guy Krier Kompositiounen, Arrangementer Georges Urwald Leedung a Moderatioun Georges Urwald