Concert

Musikalesch Zäitrees duerch déi lëtzebuergesch Gedichterwelt

Noémie Sunnen, Magali Weber, Tatsiana Molakava
Lidder an Duetter vu lëtzebuerger Komponist.innen aus dräi Jorhonnerten // Mat enger Introduktioun an d’Wierker vun der Myriam Sunnen

Noémie Sunnen, Magali Weber, Tatsiana Molakava © Claude Desquiotz

09.12.2023 | 20:00 | Tickets
luxembourgticket.lu

Gero 24.0 €
Student.in 13.0 €

Nummeréiert Plazen

Kommt mat op eng dräisproocheg musikalesch Zäitrees an entdeckt eng Villfalt vu Lidder an Duetter, komponéiert vu lëtzebuerger Komponist.innen aus dräi verschidde Joerhonnerten op Texter vu lëtzebuerger Schrëftsteller.innen: Anise Koltz, Michel Lentz, Paul Palgen, Edmond Dune, ënnert aneren.

Nieft e puer Welturopféierunge sti wuel bekannte Melodien an och eng ganz Rei méi onbekannt Wierker um Programm.

D’Literaturwëssenschaftlerin Myriam Sunnen gëtt en Abléck an d’Sich no dësen Texter an an hir literaresch Bedeitung.

Sopran Noémie Sunnen
Mezzo-Sopran Magali Weber
Piano Tatsiana Molakava

Moderatioun Myriam Sunnen